Мобилни

RSS
Ползващите Android са заплашени от нов SMS-троянец
Ноември 29, 2011 / Новини
// Antivirusni.BG // - Антивирусните експерти от "Лаборатория Касперски" съобщиха за откриването на нова троянска програма за операционна система Android. Троянеца тайно изпраща SMS на номера с добавена стойност към оператори в Европа и Канада. Троянец крадец с подобен набор възможности първоначално се появи за операционна система Symbian и телефони с поддръжка на Java, тогава е бил насочен към пазарите на Китай и Русия.
Количеството вредоносен софтуер за Android продължава да се увеличава
Ноември 17, 2011 / Новини

// Antivirusni.BG // Експерти от научно-изследователския център Juniper Networks Global Threat Center са подготвили отчет за вредоносните програми за ОС Android.

Експерти от научно-изследователския център Juniper Networks Global Threat Center, който се занимава с провеждането на изследвания в областта на безопасността, уязвимостите и вредоносния софтуер за мобилни платформи и технологии, са подготвили отчет за вредоносните програми, насочени към ОС Android.
Безплатните антивируси за Android се провалиха на тестовете
Ноември 15, 2011 / Новини

// Antivirusni.BG // Много от безплатните антивирусни продукти не могат да предоставят достатъчно ефективна защита за смартфоните с Android, така въвеждат в заблуждение ползващите за безопасността на техните устройства.

Тестовете, направени от лаборатория AV-Test.org, са показали, че най-добрия безплатен антивирус за Android, Zoner Antivirus, е открил 32% от 160 последни заплахи. Останалите шест безплатни антивируса доста са изоставали от него, най-добрия от последните е идентифицирал само 10% заплахи, а един от тях не е открил нито един вирус.

Мобилна безопасност: Защита на мобилните устройства в корпоративна среда
Октомври 17, 2011 / Новини
// Antivirusni.BG // През тази година пазара на мобилни устройства за първи път надмина пазара на персонални компютри. Това значимо събитие, а също и стремителния ръст на изчислителната мощност и възможностите на мобилните устройства поставят пред нас нови въпроси и проблеми в областта на осигуряването на информационната безопасност.

Количеството вредоносни програми за ОС Android стремително нараства
Септември 15, 2011 / Новини
// Antivirusni.BG // Представители от антивирусната компания Dr.Web заявяват, че от началото на 2011 година количеството заплахи за ОС Android се е увеличило осем пъти.
Приложението за Android - Dog Warsе е троянски вирус Wars Beta 0.981.
Август 17, 2011 / Новини
// Antivirusni.BG // Според експерти по сигурността от компанията Symantec, стара версия на приложението Dog Wars за операционната система Android е модифицирано и сега съдържа троянски вирус.
Samsung Android е наел хакера разработил Cyanogen
Август 17, 2011 / Новини
// Antivirusni.BG // Докато някои продавачи на мобилни устройства натрупват патенти, други се насочват към търсене на нови таланти - конкуренцията в пазара на мобилни телефони се разраства бързо.
Ноември 28, 2010 / За мобилни
G Data MobileSecurity.jpg
G Data MobileSecurity - погрижете се за своя смартфон, преди да са го направили други. Защита на Вашите персонални данни и конфиденциално съдържание: съобщения, поща и фотографии срещу вируси, вредоносни и шпионски програмиИзтегли и пробвай
Безплатно при закупуване на друг продукт на G Data
Купи сега
Август 19, 2010 / За мобилни
qr-android-mobilation.png

AVG Mobilation Anti-Virus Free

пази вашия смартфон от вируси, зловреден софтуер и работи в реално време
Изтегли и пробвай

Безплатно
Август 17, 2010 / За мобилни
ems2_thumbnail_shop.png

ESET Mobile Security BE

Предоставя цялостна защита за вашия Windows Mobile и Symbian смартфон. Така личната ви информация е предпазена от злонамерен софтуер (malware) или посегателство на трета страна.
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 5бр - 154.90 лева с ДДС
Купи сега
Август 17, 2010 / За мобилни
ems2_thumbnail_shop.png

ESET Mobile Security

Предоставя цялостна защита за вашия Windows Mobile и Symbian смартфон. Така личната ви информация е предпазена от злонамерен софтуер (malware) или посегателство на трета страна.
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 1бр - 48.79 лева с ДДС
Купи сега
Август 1, 2010 / За мобилни
norton_mob_sec.jpg
Norton Mobile Security Lite
е безплатно приложение за защита на смартфони от вредоносен софтуер, достъпно е в Android магазина.
Изтегли и пробвай

Безплатно
Август 1, 2010 / За мобилни
Bitdefender Mobile Security.jpg
В основата на Bitdefender Mobile Security лежат съвременни «облачни» антивирусни услуги, които осигуряват своевременна и ефективна защита с минимален разход на системни ресурси и не изискват постоянно обновяване на вирусните сигнатури.Изтегли и пробвай

Безплатно
Август 1, 2010 / За мобилни
qr-android-light.png
Dr.Web за Android осигурява защита на мобилни устройства под управление на Android OS 1.5/1.6/2.0/2.1/2.2.Изтегли и пробвай

Безплатно
Юли 25, 2010 / За мобилни
kav mobile 9
Вашият телефон е Вашият живот!
Професионалният убиец на вируси Kaspersky Mobile Security защитава личността Ви и личните Ви данни.
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 1бр - 54.00 лева с ДДС
Купи сега