Yahoo блокира писма с препратки към протестите на Wall Street

Yahoo блокира писма с препратки към протестите на Wall Street
21 Септември 2011

Yahoo блокира писма с препратки към протестите на Wall Street

// Antivirusni.BG //  - Интернет компанията Yahoo се извини, след както много западни потребители, работещи с търсачката, не са могли да изпращат съобщения, свързани с последните протести през уикенда в Ню Йорк. От компанията заявиха, че външен филтър за спам е блокирал съобщения за протест срещу финансовата политика на Съединените щати. В Yahoo твърдят, че са решили проблема, въпреки че някои "остатъчни действия" може да се задържат за известно време.

За първи път тази "характеристика" на Yahoo била забелязана от блогъри, които изпращали покана на приятели и колеги за протест на Wall Street. По някаква странна причина спам филтър на Yahoo работи по тази фраза и казва на изпращача, че неговото съобщение не е изпратено, защото е намерена "подозрителна дейност".

Припомняме Ви, че това събитие бе организирано от хакер група Анонимните, която е предложила на поддръжниците си да проведат първото си рали, което ще излезе извън рамките на онлайн света. Първоначално идеята на така наречените състав S17, анти-потребителска организация AdBusters, която се противопоставя на  модерната икономика с модела си на поведение на потребителите, до инфлация и които модел "прави богатите богати, а бедните - по-бедни". В блога на Анонимнит, те призоваваха своите поддръжници едновременно да влизат в финансовите квартали на големите градове.

Източник: cybersecurity.ru

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.