Новата версия на Norton 360 6.0 е пусната за тестване

Новата версия на Norton 360 6.0 е пусната за тестване
10 Октомври 2011

Новата версия на Norton 360 6.0 е пусната за тестване

// Antivirusni.BG //  - Symantec обяви началото на отворено бета тестване на продукта Norton 360 6.0 - пълен набор от защити срещу Интернет заплахи на потребителския пазар. Според разработчиците, в новата версия е постигнат перфектен баланс между сигурност и производителност. Този продукт, поддържа функция за създаване на резервни копия на файлове - локално на компютърната система или онлайн в предвидени за целта пространства. Потребителите запознати с предишните версии, също ще се насладят на някои подобрения в интерфейса, въпреки че общия списък от функции в момента е доста скромен.

В предлагания продукт ще се гарантира максимална стабилност и изпълнението върху една или повече домашни компютърни системи, гарантира се запазването на потребителските данни (цифрови снимки, документи, аудио и видео колекция и т.н.), ще се предоставя възможност за удобна и сигурна експлоатация на мрежата. Потребителите ще могат да посещават сайтове, да чатят с приятели, да пазаруват в онлайн магазини, както и да взаимодействат със своите банкови сметки, без страх от кражба на лични данни. Norton 360 предпазва от заплахи потребителите, докато сърфирате, ползвате електронната поща и при изтегляне на файлове от Интернет. В допълнение, пакетът включва ефективни средства за родителски контрол, поради което непълнолетните които ползват глобалната мрежа няма да могат да посещават неподходящи места или да имат нежелани запознанства.

Въпреки статута на "бета", предложеният пакет включва пълен набор от стандартни функции и инструменти. На разположение на потребителите са мощно анти-вирусно ядро с мощни настройки, "умна" функционална защитна стена и защита срещу спам. Norton 360 6.0 Ви позволява да управлявате потребителски пароли, сигурността осигурява идентификация на данни и включва инструменти за настройка и оптимизиране на вашия компютър, създаване на резервни копия на локалните дискове и онлайн съхранение и др.

Заслужава да се отбележи, че бета версията консумира повече системни ресурси от крайния продукт. Но за сега Norton 360 е по-компактно и продуктивно средства за защита в сравнение с повечето конкурентни решения. Програмата консумира около 100 MB оперативна памет, а сканирането ползва 16 MB в периоди на бездействие.

Всеки потребител, който желае да вземе участие в тестването, трябва да се регистрира на уеб сайта на производителя.

Източник: soft.mail.ru

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.