Samsung Android е наел хакера разработил Cyanogen

Samsung Android е наел хакера разработил Cyanogen
17 Август 2011

Samsung Android е наел хакера разработил Cyanogen

// Antivirusni.BG // Докато някои продавачи на мобилни устройства натрупват патенти, други се насочват към търсене на нови таланти - конкуренцията в пазара на мобилни телефони се разраства бързо. Тази седмица беше обявено, че Samsung Mobile е наел един от най-известните и успешни на пазара самоуци хакери - Steve " Cyanogen " Kondika.

Kondik, е известен като разработчик на CyanogenMod, firmware (вътрешно програмно осигуряване), което позволява нова функционалност на устройствата, които работят на базата на Android. Но засега, не е ясно, дали Samsung са по-заинтересовани за CyanogenMod или за Kondike? Програмиста и хакер заяви, че това ще му позволи да развива таланта си в "реалния свят", докато CyanogenMod продължи нормалното си развитие.

Firmware Cyanogen е за повече от 40 Android-устройства и ви позволява да получавате функции като built-in themes, поддръжка на Free Lossless Audio Codec (FLAC), OpenVPN, USB-модем и по-ефективни и надеждни функции от официалния firmware. Kondik преди това е получил предложение от Google, да създаде платформа, а от средата на юли той е свален и инсталиран повече от половин милион бройки.

Източник: xakep.ru

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.