McAfee пуска iOS версия на WaveSecure

McAfee пуска iOS версия на WaveSecure
16 Август 2011

McAfee пуска iOS версия на WaveSecure

// Antivirusni.BG // McAfee пусна iOS версия на своя инструмент за защита WaveSecure. Продукта е предназначен за сканиране на мобилни устройства за вирусни приложения, архивиране, мониторинг на устройствата, които са били изгубени или откраднати, както и възможност за дистанционно изтриване.

Това позволява, на WaveSecure за IOS, да се наложи в мобилния сегмент на пазара на Apple. Въпреки това, функционалността на WaveSecure за IOS е орязан откъм опции в сравнение с версията на WaveSecure за други платформи, заради ограничения наложени от Apple. Например, Apple потребителите ще могат да архивирате своите контакти, снимки и други данни, но тази функция не се прилага за текстови съобщения, събития в календара и списък с входящи и изходящи повиквания.

Тази тенденция се дължи на политиката за хостинг на приложения за съхранение на App Store. В Apple е незаконно да се продават чрез други компании софтуерни решения в пряка конкуренция с негови собствени продукти. Въпреки това, McAfee казват, WaveSecure може да работи заедно с MobileMe от Apple, което допълнително ще засили защитата на потребителите на мобилни устройства.

В момента WaveSecure за IOS, може да бъде закупен от App Store за $19,99.

Източник: securitylab.ru

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.