McAfee пусна система за домашна сигурност, All Access

McAfee пусна система за домашна сигурност, All Access
28 Септември 2011

McAfee пусна система за домашна сигурност, All Access

// Antivirusni.BG //  - McAfee пусна All Access, платформа, която има за цел да защити домашни компютри и мобилни платформи.

От компанията заявиха, че пакетът ще се предлага както традиционните методи за защита на вашия компютър и Mac настолни системи така и уеб инструментите за контрол, филтриране и защита срещу кражба.

Предназначена за домашни потребители и домашни офиси, пакета All Access е на цена около 100$ за един потребител и 150 за семеен пакет. И двата комплекта включват техническа поддръжка през целия период на тяхната валидност.

"За нас е удоволствие да пуснем McAfee All Access за да отговорим на растящото потребителско търсене на единно решение, което защитава всички свързани с интернет устройства и потребителите на цифрови устройства " - каза вицепрезидентът на McAfee, Тод Гебхарт(Todd Gebhart).

"Сега, потребителите вече имат необходимата защита, без да се налага да купуват предпазни средства за всяко устройство поотделно или да се услужват с индивидуални лицензии, когато искат да добавят или премахнат дадено устройство. "

Стивън Бейкър, вицепрезидент на анализ на промишлеността в NPD Group, заяви, че докато пазара за сигурност на платформи все още се развива, потребителите все повече се стремят да осигурят сигурност на множество устройства чрез един контролен панел, като платформата на Apple MobileMe.

Бейкър предполага, че пакетът може да се превърне в гореща стока за домашни офиси и малки предприятия, по-специално за снабдяване на фирми и компании в търговията на дребна електроника.

"За по-голямата част, те всъщност приличат повече на потребители, а не като средни и големи предприятия," - каза Бейкър.

Източник: xakep.ru

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.