McAfee купува NitroSecurity

McAfee купува NitroSecurity
5 Октомври 2011

McAfee купува NitroSecurity

// Antivirusni.BG //  - McAfee официално обяви намерението си да придобие NitroSecurity. NitroSecurity е водещ доставчик на информационната сигурност и управление на събитията (SIEM), които предлагат пълна видимост и осведоменост за ситуацията за защита на критичната информация и инфраструктура. С технологията и таланта на NitroSecurity, McAfee може да разшири пазарния си обхват в бързо развиваща се SIEM, осигуряване на нови платформи, и предоставяне на своите клиенти с най-високо ниво на почтеност и спазване в тяхната ИТ среда.

Предложената сделка ще събере най-добрите в класа технологии:
  • Силните позиции на NitroSecurity в SIEM ще помогне на McAfee значително в разширяване на нашата "ситуационна будност", намаляване на риска и покритието на съответствието, както и нашите глобални възможности за разузнаване на злонамерените заплахи
  • NitroSecurity’s SIEM е технология за управление, която вече е минала тест за интеграция с McAfee ® ePolicy Orchestrator (ЕПВ), дава на клиентите единна платформа за сигурност, за анализ и управление в предприятието. Интеграцията разширява възможностите на McAfee ePO платформата, за да може да видите събития, дейности и дневници, създадени от мрежи, бази данни и приложения.
  • McAfee ePO платформата може да се възползва от разширените възможности на SIEM за по-бърз мониторинг и действия за смекчаване, като например издаване на нови конфигурации, прилагането на нови политики, както и внедряване на по-новите софтуерни актуализации
NitroSecurity има технология която McAfee трябва да разширява в сигурностното портфолио на предприятието. NitroSecurity е просто най-напредналата SIEM на пазара и има водеща позиция в Magic Quadrant на Gartner. NitroSecurity предлага единственият продукт, с интегрирано приложение за мониторинг, наблюдение на база данни, управление на дневник, SIEM, IPS и Network потоци в единично, активно табло. Тази възможност осигурява най-голяма видимост и най-разширени възможности за корелация и ще осигури най-добро цялостно решение за сигурност за клиентите на McAfee.

Източник: blogs.mcafee.com


Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.