Google пусна нова версия на операционната система Android - Ice Cream Sandwich

Google пусна нова версия на операционната система Android - Ice Cream Sandwich
8 Септември 2011

Google пусна нова версия на операционната система Android - Ice Cream Sandwich

// Antivirusni.BG // На конференцията, Dreamforce в Сан Франциско, председател на борда на Google, Ерик Шмид (Erik Schmidt) обяви пускането на операционната система Android под името Ice Cream Sandwich. OS Edition е планирано за октомври / ноември тази година.

"Разработили сме нова операционна система, известна като Ice Cream Sandwich, който ще бъде издаден през октомври / ноември. Всички очаквахме пускането му с нетърпение, "- каза Шмид.

До този момент информация за новата версия на Android OS не е достъпна. Въпреки че официално Android се позиционира като една отворена система, новата версия на Google се развива в тайна, както и достъп до изходния код не е на  разположение на потребителите след излизането на системата.

Смята се, че Ice Cream Sandwich ще реши проблема с фрагментацията на Android, за които тя често е критикувана. Припомнете си, че Google в момента е участвал в разработването на две версии на Android: Gingerbread, която е предназначена за смартфони, и Honeycomb - за Tablet PC. В тази система е отстранен проблема с фрагментацията на платформата. След пускането на платформата на Ice Cream Sandwich се смята че тя ще стане универсална и ще може да се използва за всички видове устройства.

Източник: securitylab.ru


Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.