От Pirate Bay пускат нова услуга за споделяне на файлове

От Pirate Bay пускат нова услуга за споделяне на файлове
30 Август 2011

От Pirate Bay пускат нова услуга за споделяне на файлове

// Antivirusni.BG // Основателите на торент тракера The Pirate Bay, съобщават за стартиране на нова услуга за споделяне на файлове, наречена Bayfiles. Според създателите на услугата, в новата платформа на Pirate Bay за съхраняване и споделяне на файлове ще се посвети внимание върху спазването на авторското право. Според тях, една от основните причини за тези промени е желанието да предоставят на потребителите по-надеждна услуга за споделяне на файлове.

Припомняме ви, че BitTorrent тракера The Pirate Bay стартира през есента на 2003 г. от група ентусиасти от Швеция. В следващите години, BitTorrent сайта набира популярност и се превръща в един от най-разпознаваемите торент сайтове в Интернет.

"Достъпът до BitTorrent е все по-често блокиран или филтриран от доставчиците на интернет услугите, но в случай на HTTP, ситуацията обикновено е по-различна", - каза съоснователя на Bayfiles, Фредерик Нейдж (Fredrik Neij) и добавя - "Съхраняване и прехвърляне на файлове към Bayfiles гарантира опазване на поверителните данни на потребителите. Предимство на нашата услуга е, че потребителите могат да бъдат сигурни, че съдържанието им няма да бъде премахнато. Това е от особено значение за частните архиви. Също така гарантираме, че личните файлове като MP3 колекции са винаги на разположение, и потребителите могат по всяко време да ги запишат на каквото искат устройство. "

Имайте предвид, че Bayfiles работи в същия режим, като популярната за споделяне на файлове Megaupload, RapidShare и Hotfile, но тук липсва функцията за търсене на съдържание, публикувани от други потребители. Нерегистрираните потребители могат да качват файлове с размер до 250MB,  редовните потребители - 500 MB, и премия потребителите могат да качват файлове до 5GB с неограничен срок на съхранение.

Източник: securitylab.ru


Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.