Emsisoft обнови Anti-Malware 7 и Emergency Kit 3

Emsisoft анонсира обновявания за Anti-Malware 7 и Emergency Kit 3
3 Юни 2013

Emsisoft анонсира обновявания за Anti-Malware 7 и Emergency Kit 3

Компания Emsisoft, известен производител на антивирусен софтуер, пусна обновяване на комерсиалната и безплатната версии на антивирусното решение Emsisoft Anti-Malware 7.0.0.25 и Emsisoft Emergency Kit 3.0.0.6. Въпреки че представения ъпгрейд, както се заявява официално, включва неголям брой усъвършенствания, разработчиците настоятелно препоръчват все пак да се инсталират и двата релиза.

Решението Emsisoft Anti-Malware 7.0.0.25 на база 7 версия, е анонсирано още през септември 2012 г. От основните нововъведения изпъква технологията за сканиране Bitdefender, закупена от компания Emsisoft. Това ядро позволява с още по-голяма ефективност и висок процент да се откриват заплахите, а също така да се контролира количеството системни ресурси, нужни за работа на програмата.

Както бе обещано в релиза, версия 7.0.0.25 осигурява точно разпознаване на програмите-изнудвачи на пари (Ransomware) за сметка на непрекъснатата работа на блокиращия модул. Освен това, Emsisoft Anti-Malware гарантира бързо зареждане на ядрото и по-малко потребление на оперативната памет по време на чистене на системата от вредоносни обекти и обновяване на сигнатурната база. Разработчиците също така съобщават за доработка на филтъра за положителните лъжливи сработвания.

Отделно отбелязване заслужава обновяването на пакета Emsisoft Emergency Kit, безплатния инструмент за сканиране и чистене на вируси. Версия 3.0.0.6 излиза с оптимизирани сигнатури и филтър за лъжливи сработвания. Като цяло, версията включва незначителни поправки на грешки и подобрения.

Версия Emsisoft Anti-Malware 7.0.0.25 е достъпна за безплатно тестване на компютри с OC Windows XP и по-нови версии.

По материали от сайтове Softwarecrew и Betanews.

Източник: soft.mail.ru


Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.