Comodo Cleaning Essentials - допълнително антивирусно сканиране на вашия компютър

Comodo Cleaning Essentials - допълнително антивирусно сканиране на вашия компютър
19 Септември 2011

Comodo Cleaning Essentials - допълнително антивирусно сканиране на вашия компютър

// Antivirusni.BG //  - Comodo Cleaning Essentials - представлява колекция от портативни инструменти за бързо откриване и премахване на зловреден софтуер от твърдия диск на вашия компютър. Ако компютърът ви започне да се държи подозрително, и инсталираната анти-вирусна програма не показва признаци на тревожност, можете да направите допълнителна проверка на системата с Comodo Cleaning Essentials.

От режимите за сканиране разположени на началния екран, можете да избирате между пълно сканиране на система и сканиране на избрани области на диска. Преди да започнете с ползването, Comodo Cleaning Essentials предлага да активирате допълнителни опции, които  не са налице в голям брой на конкурентни продукти, с цел по-лесно търсене на руткитове и други внимателно замаскирани програми.

Съставът на Essentials Cleaning Comodo също включва отличен инструмент, наречен Killswitch, които ще проучи активните процеси в детайли. Информацията от "бели списъци”, Comodo позволява заявлението да се идентифицира като сигурни процеси и да не се губи време на задълбочена проверка за тях, а да се съсредоточи цялото внимание към потенциалните заплахи. Потребителят може да види списъка на модули за всеки процес, за да прецени обема на консумираната памет, монитор, система за услуги и отворени мрежови връзки и други задачи.

Напомняме Ви, че скенерът Comodo Cleaning Essentials не се грижи за защита на персонални компютри в реално време. Поради тази причина, продуктът не може да се разглежда като алтернатива на традиционните анти-вирус. Въпреки това, инструментът силно се препоръчва за употреба като допълнителен слой на защита за вашата система.

Източник: soft.mail.ru


Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.