Bitdefender Mobile Security

1 Август 2010

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security.jpg
В основата на Bitdefender Mobile Security лежат съвременни «облачни» антивирусни услуги, които осигуряват своевременна и ефективна защита с минимален разход на системни ресурси и не изискват постоянно обновяване на вирусните сигнатури.Изтегли и пробвай

Безплатно


Продукта извършва автоматично сканиране на смартфона за вредоносен софтуер, всеки път, когато собственика на мобилното устройство инсталира ново приложение. Разбира се тази проверка може да се прави и по желание на ползващия, по всяко удобно време. Разработчиците също така гарантират пълна безопасност на мобилното web-сърфиране.

Една от най-полезните и търсени нови функции е възможността за сканиране на съдържанието на SD картите памет по желание на ползващия или при поставянето на паметта. Още едно съществено нововъведение е средството за защита срещу кражба и изгубване на смартфона. Включително собственика може дистанционно да изтрие конфиденциална информация от паметта на устройството или да определи неговото текущо местоположение. За да получите достъп до тези полезни функции трябва да влезнете на сайта на Bitdefender през регистриран акаунт.

В новата версия на Bitdefender Mobile Security вече има и механизъм наречен Security Audit, който позволява бързо да се открият признаци на вредоносна активност и да получите изчерпателна представа за пълномощията на приложенията, инсталирани на вашия смартфон.


Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.