Outpost Security Suite Pro

25 Юли 2011

Outpost Security Suite Pro

OutpostSSpro.gif
Outpost Security Suite Pro е разработен за 100% защита на компютъра.
Outpost Security Suite Pro включва:
Защитна стена
Антивирус+Антишпион
Спам-филтър
Проактивна защита
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 1бр - 66.47 лева с ДДС
Купи сега
 Безопасна работа в Интернет                                                                             
В основата на Outpost Security Suite Pro е мощната, проверена от времето защитна стена, която Ви защитава от заплахите в Световната мрежа. Тя следи всяка връзка на Вашия компютър, предотвратява несанкционираните опити за локален и дистанционен мрежов достъп. Контролирайки входящия и изходящия трафик на приложенията, защитната стена спира опитите на вредоносния софтуер да изпрати данни от Вашия компютър или до него.

Изпреварваща защита от опасности
Първата линия на отбрана от повечето атака на вредоносен софтуер е уникалната възможност на продукта за защита от взаимодействията на програмите, която проактивно следи и блокира всички видове специфични методи за взлом, използвани за кражба на данни. Вашите данни ще бъдат защитени от несанкциониран достъп, а потенциалните нови атаки ще бъдат спряни от анализа на поведение на приложението Outpost. Тези иновационни технологии осигуряват проактивна защита от повечето заплахи.

Кръгова отбрана от вредоносния софтуер
Елементарния, но независимо от това ефективен скенер за вредоносни програми автоматично открива и изолира или премахва вируси, шпионски програми и друг вредоносен софтуер. Постоянната защита непрекъснато контролира пасивните и активните програми, оказвайки при това минимално влияние върху производителността на системата.

Безаварийна защита
Outpost Security Suite Pro използва специализирани методики за своята собствена защита, която е невъзможно да се изключи дори с помощта на специално създадени вредоносни програми.

Персонализиран спам-филтър
Антиспам-модула ще държи Вашата пощенска кутия чист от нежеланата поща. Вие ще можете да го обучите да разпознава спама, като ползва Вашите собствени представи за нежелана поща, което го прави толкова по-ефективен и толкова повече икономисва Вашето време, колкото по-продължително Вие го ползвате.

Мощна, лесна за ползване защита
За новаците Outpost Security Suite Pro предлага всеобхватна помощ при ползването на обширните възможности на програмата, за оптимална настройки на защитата - от незабавната поддръжка чрез интерфейса на програмата до системата за автоматична настройка ImproveNet и ясно написаната документация. Продукт не е сложен даже за неопитните ползващи. Опитните ползващи ще оценят богатството от възможности за контрол и настройваемите параметри, които те могат да регулират в съответствие със своите изисквания, а рационалния интерфейс осигурява по-продуктивна и по-малко досадна защита на всеки ползващ, независимо от неговия опит.

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.