Outpost Personal Firewall Pro

25 Юли 2011

Outpost Personal Firewall Pro

OutpostPFpro.jpg
Outpost Firewall е създаден специално за новите потребители, не изисква много време за изучаване на настройките и възможностите. В същото време, програмата предлага високо ниво на безопасност за фирмени мрежи, на много привлекателна цена.
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 1бр - 58.79 лева с ДДС
Купи сега

Outpost Personal Firewall е персонална защитна стена осигуряваща: Безопасност, Конфиденциалност, Контрол и Лекота в използването.

Тя защитава от всички възможни слабости и опасности в мрежата Интернет. Outpost Firewall е създаден специално за новите потребители, не изисква много време за изучаване на настройките и възможностите. В същото време, опитните ползващи ще намерят в програмата много полезни възможности, което ще им позволи да създават уникални настройки за защита на своя компютър или мрежа.

Нивото на Outpost Firewall бе високо оценено от големите западни и родни издания, такива като: «Компьютер-Пресс» и «Софтерра», по мнението на който:
“Outpost Firewall е най-добрата за момента персонална защитна стена. Тя има всичко, от което може да се нуждае потребителя, има руски интерфейс, много е стабилна при работа.”

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.