Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition

25 Юли 2011

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition
Турбозащита на вашия компютър
Освен решението за надеждна защита на вашия компютър срещу съвременни информационни заплахи, на диска с продукта ще намерите рали симулатора Ferrari Virtual Academy, който ще ви позволи да се почувствате, като пилот на болид от Формула-1.
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 1бр - 129.00 лева с ДДС
Купи сега
Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition

Турбозащита на вашия компютър

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition — е специална версия на флагманския продукт на «Лаборатория Касперски», предназначен за феновете на Scuderia Ferrari и всички потребители, предпочитащи ярки и незабравими решения. В продукта е реализиран пълен набор от съвременни технологии за осигуряване на интернет-безопасност, а интерфейса на програмата е направен в корпоративните цветове на двата бранда — зелен и червен.

Освен решението за надеждна защита на вашия компютър срещу съвременни информационни заплахи, на диска с продукта ще намерите рали симулатора Ferrari Virtual Academy, който ще ви позволи да се почувствате, като пилот на болид от Формула-1.

Турбозащита на компютъра

«Лаборатория Касперски» и Ferrari обединиха усилия и създадоха Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition, за да сте уверени в безопасността на своя компютър и да се почувствате шампион от Формула-1!

Безопасно ползване на Интернет

Когато ползвате електронна поща или услуги за обмен на съобщения, Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition проверява входящия и изходящия трафик, осигурявайки вашата безопасност, а защитата от спам и досадна банерна реклама ви позволяват да работите и да си почивате в интернет спокойно.

Работа с изпреварване

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition е способен да детектира и обезврежда дори нови, все още неизвестни вредоносни програми. Всичко необходимо за интернет-безопасността в едно удобно приложение.

Телеметрика на системните събития

Съвременната технология за мониторинг на активностите на програмите следи, записва и анализира всички събития в системата. При наличие на заплахи вие можете да отмените действията, извършвани от вредоносната програма на вашия компютър.

Съвременни технологии

Благодарение на съчетаването на най-новите проактивни, поведенчески и «облачни» технологии с традиционни методи за детектиране решението на «Лаборатория Касперски» осигурява защита на вашия компютър от всички видове известни и нови вредоносни програми.

Лична безопасност

Армираната кабина, термоустойчивия комбинезон и устойчивия на удари шлем осигуряват постоянна защита на състезателя. Подобно на това Анти-Фишинг, Виртуалната клавиатура и автоматичните обновявания на антивирусните бази винаги надеждно защитават вашата конфиденциална информация.

Подобрен и преработен интерфейс.
Специалния режим оптимизира настройките на защита при стартиране на пълноекранни приложения (игри, презентации и т.н.) така, за да не прекъсвате изпълняването на пълноекранното приложение и да не влияе на скоростта на неговата работа. Гаджета на десктопа за бърз достъп до най-важните функции на продукта. Проверете състоянието на защита на вашия компютър и получете бързия достъп до настройките и функциите на продукта никога не е било така просто!

Описание на играта

Ferrari Virtual Academy е първия уникален симулатор на състезателен болид F10, създаден по специална поръчка на Ferrari за страстните поклонници на Формула-1. Управлението на болида и пистата са максимално близки до реалността — вие ще се почувствате пилот на истински F10 на Фиорано, знаменитото тестово трас Ferrari.

Използвайте основните възможности на Ferrari Virtual Academy:

 • Симулатор на Формула-1
  Изпитайте незабравими усещания зад волана на свръх реалистичния симулатор на Ferrari F10 и узнайте, какво е това — да ускориш до предела истински болид от Формула-1!
 • Пилоти
  Почувствайте се, като Фелипе Маса или Фернандо Алонсо! Най-малките детайли от болида и екипировката, а също и особеностите на темперамента на всеки състезател са пресъздадени с максимална точност.
 • Вид от първо лице
  Погледнете пистата с очите на Фелипе или Фернандо — трасето и окръжаващия ландшафт са пресъздадени така прецизно, както и самия болид. Камерата, разположена над главата на пилота, предава напрежението на пилота и претоварването, което той изпитва по време на каране.
 • Болид Ferrari F10
  Подобрете своите навици на каране и оценете мощността на двигателя, системата за управление, работата на окачването, превключването на скоростите и другите неповторими особености на Ferrari F10.
 • Тестовата писта Фиорано
  Потопете се в света на Формула-1 на виртуалната тестова писта Фиорано, където всичко, включително релефа, маркировката и предпазните огради на трасето са направени в абсолютно съответствие на оригинала.
 • Рейтинг на пилотите
  Най-доброто време на вашата обиколка ще бъде публикувано на сайта www.ferrarivirtualacademy.com, и вие ще можете да сравните своя результат с личните рекорди на другите фенове на Формула-1.

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.