ESET Smart Security Standard Edition

25 Юли 2011

ESET Smart Security Standard Edition

ESET NOD32 Antivirus Standard Edition ESET Smart Security е интегрирана система за сигурност
Системата включва защита от вируси, шпионски и рекламен софтуер, спам филтър и вградена защитна стена, базирани на напредналите евристики на технологията за засичане ThreatSense® и сканиращия алгоритъм на ESET NOD32.
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 1бр - 107.03 лева с ДДС
Купи сега

ESET Smart Security Standard Edition ESET Smart Security е интегрирана система за сигурност, предназначена за домашни потребители, малки и средни компании. Системата включва защита от вируси, шпионски и рекламен софтуер, спам филтър и вградена защитна стена, базирани на напредналите евристики на технологията за засичане ThreatSense® и сканиращия алгоритъм на ESET NOD32.

ESET Smart Security осигурява скорост, безпогрешност и минимално влияние върху системните ресурси и постига забележително надмощие над традиционните решения на пазара. Системата осигурявя най-високите нива на точност и отбелязва най-малко фалшиви тревоги в бранша.

ESET Smart Security комбинира защитата от шпионски софтуер и спам заедно с вградена защитна стена и подобрените функционалности на антивирусното решениe ESET NOD32. Тази тясна интеграция позволява споделяне на информацията между модулите за постигане на по-голяма точност при класификацията и оценката на зловредния код.

Системата зашитава в реално време, още преди да са излезли дефинициите за заплахите, благодарение на ThreatSense технологията за проактивно засичане и напредналите евристики, на които е базиран енджина на програмата. Тя проактивно дешифрира и анализира изпълнимия код, за да идентифицира все по-сложното поведение на новопоявяващите се вредители. Технологията предлага най-високите в бранша нива на прецизност. Това е единствената антивирусна технология, която за последните 9 години не е допуснала нито in-the-wild- вирус в тестовете на Вирус Бюлетин (VB 100) и за същото време е отбелязла само една фалшива тревога за засечена заплаха.

Интегрирани компоненти:

ESET NOD32 Antivirus
ESET NOD32 Antispyware
ESET Personal Firewall
ESET Antispam

Системни изисквания:

Intel or AMD x86 and x64
Microsoft Windows 2000/2003*/XP/Vista
40 MB RAM
58 MB HDD

* Платформа Microsoft Windows 2003 се поддържа само от бизнес версията на продукта - ESET Smart Security Business Edition

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.