BitDefender Antivirus

25 Юли 2010

BitDefender Antivirus

BitDefender Antivirus Pro
BitDefender Antivirus е мощна антивирусна програма с разнообразни възможности , позволяващи ви оптимална защита на вашия компютър.Лекотата при използването и възможността за автоматично обновяване правят BD Antivirus антивирусен продукт от типа “инсталирай и забрави”.Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 1бр -  48.02 лева с ДДС
Купи сега

BitDefender Antivirus е мощна антивирусна програма с разнообразни възможности , позволяващи ви оптимална защита на вашия компютър.Лекотата при използването и възможността за автоматично обновяване правят BD AV антивирусен продукт от типа “инсталирай и забрави”.
Новия оптимизиран сканиращ механизъм проверява и лекува заразени файлове в режим “on access” , минимизирайки вероятността от загуба на данни .Заразените документи сега могат да бъдат възстановени а не просто изтрити.
Копия на подозрителните/заразени файлове могат да бъдат съхранени в безопасна карантинна директория преди лечението. Съдържанието на карантинната директория може да се изпрати в BitDefender за по-нататъчно изучаване.Файловете които се окажат безопасни лесно могат да бъдат извадени от карантината и поставени на своето място.

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.