AVG Internet Security

27 Юли 2010

AVG Internet Security

AVG Internet Security
Като осигурява максимална защита срещу вируси, спайуер, адуер, малуер и SPAM, AVG Internet Security е идеален за домашни потребители и малки офиси. Той дава лесна за инсталиране, лесна за използване защита, всестранно откриване на вируси, спайуер и адуер, комбинирана със защита с огнена стена срещу неоторизиран достъп и хакване.Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 3бр -  141.10 лева с ДДС
Купи сега

Обща информация

Като осигурява максимална защита срещу вируси, спайуер, адуер, малуер и SPAM, AVG Internet Security е идеален за домашни потребители и малки офиси. Той дава лесна за инсталиране, лесна за използване защита, всестранно откриване на вируси, спайуер и адуер, комбинирана със защита с огнена стена срещу неоторизиран достъп и хакване.

Най-важни качества

 • Защита в реално време срещу вируси, спайуер и малуер на файловете, електронните писма и моменталните съобщения на програмите за моментални съобщения (IM)
 • Най-съвременна технология срещу SPAM за филтриране на SPAM и защита срещу phishing атаки
 • Скрива вашия компютър в Интернет, за да ви снабди със защита срещу хакерите
 • Максимална сигурност – последните антивирусни сертификати включват VB100%, ICSA и West Coast Labs Checkmark
 • Безплатни високоскоростни обновявания – автоматично получаване на всички осъвременявания на базата данни и нови програмни версии във времето на лиценза
 • Много езици в един пакет – няма нужда да закупувате специална езикова версия
 • Безплатна 24/7 поддръжка на живо по електронната поща от техническия персонал

Ползи

 • 100% откриване на вируси – сканиращата машина на AVG е получила многобройни награди за своето отлично откриване на вируси „на свобода”, включително и наградата VB100%.
 • Неговата уникална комбинация от методи за откриване осигурява пълна защита срещу вируси, червеи и троянски коне.
 • Анти-спайуер технология на най-съвременно ниво – като използва най-авангардната технология на откриване, AVG Internet Security открива спайуер, адуер, DLL-троянци, кийлогъри и много други. Зловреден код, скрит в поток от данни, архиви или регистъра на Windows също се открива.
 • Защита на цялостната файлова активност - Мощният Резидентен Щит на AVG осигурява максимална защита като сканира всеки файл, който се отваря, изпълнява или записва. Той също така предотвратява отварянето или изпълняването на заразени файлове.
 • Контрол над целия мрежов достъп – Огнената стена на AVG наблюдава всички комуникации към и от компютъра, като блокира външните атаки и предотвратява изнасяне на поверителни данни от троянските коне. Помощникът по настройване на Огнената стена автоматично създава правила за достъп на разпространения софтуер.
 • Пълна защита на електронната поща – Личният скенер на електронната поща на AVG проверява всяко електронно писмо, което се изпраща или получава, осигурявайки пълна защита от пренасяните през електронната поща заплахи. AVG поддържа всички водещи клиенти за електронна поща, включително MS Outlook, The bat!, Eudora и всички други SMTP/POP3-базирани клиенти за електронна поща, като Outlook Express. Кодирани връзки, които използват SSL също се поддържат.
 • Филтриране на електронната поща за SPAM и phishing - AVG проверява всяко получено електронно писмо, като използва най-съвременна технология и актуални до минутата SPAM сигнатури, за да гарантира максимално ново на откриване на SPAM и phishing атаките.
 • Гъвкаво интелигентно сканиране - Резидентният Щит на AVG може да включва/изключва файлове от възможността да бъдат сканирани, въз основа на файловото разширение и може да манипулира изключенията за потенциално нежелани програми като адуер.
 • Автоматично обработване на заплахите – AVG се опитва автоматично да излекува или премахне заразените файлове и други заплахи като троянски коне, червеи, спайуер и джава аплети.
 • Мощна система за график – AVG автоматично осигурява препоръчителен дневен график за сканиране и обновяване, а също така вие можете да създадете клиентски събития в графика.
 • Сигурност за моменталните съобщения. AVG може да сканира приложенията на услугите за моментални съобщения (като ICQ и MSN Messenger) за вируси и други заплахи.

Поддръжка

Поддръжката на продуктите AVG, която е на световно ниво, се осигурява на регистрираните клиенти на AVG без допълнително заплащане. Тя включва достъп до нашия екип от квалифицирани експерти чрез техническа поддръжка по елекртронната поща 24/7, и поддръжка по продажбите чрез телефон и електронна поща. В допълнение, сайта на AVG дава много свободни ресурси, включително онлайн документация и отговори на често задавани въпроси.

Лицензиране

AVG Internet Security изисква 1 лиценз на компютър и може да бъда закупен в пакети за 1, 2, 3 и 5 компютъра.

Лицензите могат да бъдат закупени за 1 или 2 години. Всеки лиценз включва всички обновявания на базата данни и програмата и пълна техническа поддръжка за периода на лицензния срок.


Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.