a-squared HiJackFree

25 Юли 2010

a-squared HiJackFree

HiJackFree.jpg
Програмата помага на опитните потребители да откриват и премахват вредоносен софтуер ръчно.
a-squared HiJackFree е средство за подробен системен анализ, което помага на опитните потребители да откриват и премахват всички типове програми за кражби, шпиони, рекламен софтуер, троянци и червеи.
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 1бр - 46.20 лева с ДДС
Купи сега


Стартирани процеси

Раздела за процеси в a-squared HiJackFree съставя списък на всички работещи процеси аналогично на диспечера на задачи в Windows. В добавка на това той показва множество полезна информация в прозореца "Детайли". Свойства на файла, заредени модули, онлайн-информация и детайлите за процеса се определят независимо от това, пусната ли е програмата като сървис, приведена ли е в действие с автоматично стартиране или отваря TCP и UDP портове.

Отворени портове

Секцията "Портове" в a-squared HiJackFree показва всички локални отворени портове. Отворения порт означава, че в него е пуснат процес, прихващащ сигнали от няколко порта за въвеждане от вън.

Менажера за портове също така показва процесите, които прихващат сигналите от порта, така че вие можете да видите, какъв процес трябва да бъде спрян за затваряне на определен порт. Вие можете да спрете процеса и да го изолирате за бъдещо възстановяване, ако е нужно.

Автоматично стартиране

Показва и позволява да се редактират всички автоматично стартирани програми. На екрана се показват над 30 различни места за разположение на програми с автоматично стартиране, които също така могат да бъдат редактирани. Освен автоматичното стартиране в системния регистър по подразбиране за текущия ползващ (HKCU) и всички ползващи (HKLM), a-squared HiJackFree показва и автоматично стартиране в такива файлове, като win.ini, system.ini, autoexec.bat и config.sys. В добавка програмата показва списъка на всички програми, които се стартират автоматично от папката за стартиране в меню "StartUp".

Автоматичното стартиране на програмите може да бъде временно деактивиран или премахнат завинаги.

Интелигентните програми за стартиране покриват всички пътища в системния регистър, които обикновено не ползват файловете за автоматично стартиране, но също така могат да бъдат ползвани за стартиране на такива процеси, като, например, достъп до скринсейвъра по подразбиране и др.

Системни изисквания

Операционни системи:
  • Windows XP
  • Windows 2003
  • Windows 2008
  • Windows Vista
  • Windows 7

Пълна функционалност на 64-битови версии, 2 Мб.


Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.