ESET NOD32 Antivirus Business Edition

24 Юли 2011

ESET NOD32 Antivirus Business Edition

ESET NOD32 Antivirus Standard Edition

ESET NOD32 Antivirus Business Edition 

е антивирусна система от ново поколение, която защитава в реално време от познати и все още неоткрити заплахи - вируси, шпионски и рекламен софтуер, червеи, троянски коне, phishing атаки, rootkits и друг зловреден код.
Изтегли и пробвай
Ориентировъчна цена за 5бр -  353.25 лева с ДДС
Купи сега
ESET NOD32 Antivirus Business Edition ESET NOD32 Antivirus е антивирусна система от ново поколение, която защитава в реално време от познати и все още неоткрити заплахи - вируси, шпионски и рекламен софтуер, червеи, троянски коне, phishing атаки, rootkits и друг зловреден код. Системата зашитава в реално време, още преди да са излезли дефинициите за заплахите, благодарение на ThreatSense технологията за проактивно засичане и напредналите евристики, на които е базиран енджина на програмата. ThreatSense™ технологията проактивно дешифрира и анализира изпълнимия код, за да идентифицира все по-сложното поведение на новопоявяващите се вредители.

Безпогрешна – за последните 9 години не е пропуснала нито един in the wild вирус при провежданите тестове от Virus Bulletin 100 и държи абсолютния рекорд с 47 награди
Бърза – изключителна скорост на сканиране, до два пъти по-бърза от други антивирусни системи
Малка по размер – инсталационният файл за платформа Windows е около 8MB, а честите обновявания на вирусните дефиниции са до 100К на ден
Лека – системата постига пренебрежимо малко влияние върху ресурсите на компютъра
Проактивна – ESET NOD32 открива до 92% от непознатия и неизследван вредителски софтуер с помощта на напредналите евристики на технологията ThreatSense
Универсална – защитава desktops, laptops, mobile devices
Обхват – за всички платформи на Windows, за всички разпространени Linux дистрибуции, има версия за MS DOS, Novel, LotusDomino.

Системни изисквания

Intel or AMD x86 and x64
Microsoft Windows 2000/2003*/XP/Vista
38 MB RAM
38MB HDD

* Платформа Microsoft Windows 2003 се поддържа само от бизнес версията на продукта - ESET NOD32 Antivirus Business Edition

ESET NOD32 Antivirus Business Edition
Бизнес версията на системата включва всички характеристики, осигурени от ESET NOD32 Antivirus Home Edition, но предлага и следните предимства:
Сървърна инсталация : ESET NOD32 Antovirus Business Edition може да бъде инсталиран както на отделни станции, така и на сървъри.
Отдалечена администрация: възможност за мониторинг и администрация от всяка точка на света чрез модула за отдалечена администрация. Намира приложение при инсталацията на голям брой станции, които не позволяват физически достъп или изискват твърде много време и ресурс за персонална инсталация и настройка.
Mirror функция: крайните станции се обновяват независимо, като директно получават дефинициите от mirror, а не директно от Интернет и по този начин не се натоварва трафика. Особено подходяща функция за големи и взискателни мрежи.

Сканирай файл онлайн с Metascan!

Премахни антивирус с AppRemover!Заради GDPR всички данни на абонати са премахнати, а абонирането на нови е спряно!

Не е намерено рубрики за абонамент.