За нас

Antivirusni.bg (антивирусни.com) е информационен портал за антивирусни програми, програми за компютърна безопасност, новини, споделени решения в сферата на дигиталната безопасност и анализи. Портала е полезен при избора на решения за защита на домашни и работни компютри и мрежи, дава възможност на посетителя да направи информиран избор за използване на платени и безплатни решения.

Престъпността в Интернет се разраства и става все по-целенасочена, незащитените компютри стават лесна плячка за престъпниците. Използването на антивирусни програми вече е стандартно решение, а твърдението, че сигурността на компютъра зависи от устройството зад клавиатурата е толкова нелепо, колкото да се твърди, че е възможно да се построи жилищен блок с голи ръце. Престъпните намерения вече не са унищожаването на информация, напротив целта е - по неусетен начин заразения компютър да бъде управляван и да предаде максимални сведения за собственика му. 

Antivirusni.bg търси амбициозни енергични хора и фирми за сътрудничество. Ако темата за компютърната безопасност ви вълнува искате да споделяте мнения за антивирусни програми и да получавате доходи от това пишете на info[@]antivirusni.bg

Свободни позиции:

- редактор на новини

- SEO и популяризация

- блогер

За запитвания, коментари и сътрудничество пишете на info[@]antivirusni.bg

ВКонтакт Facebook Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru